973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Descobreix Port Ainé 

App Port Ainé

 • Port Ainé ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a la estació, tant a l'hivern com a l'estiu.

  Les apps de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.


  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Port Ainé, etc.

   

  Descobreix totes les possibilitats de l'App de Port Ainé a la plana de presentació de My Skitude

  • Informació

   Consulta informació en temps real sobre l'estat de Port Ainé (previsió del temps) així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l'estiu.

  • Xarxes i 2.0

   Disposa al palmell de la teva mà d'un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Port Ainé per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • Concursos

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Port Ainé: Tracker GPS, registre d'estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d'obtenir nombrosos premis!

  • Geolocalització

   Accedeix a una completa base de dades de punts d'interès de Port Ainé (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions, ofertes actives i dades de contacte.

  • Tracks i GPS

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Port Ainé: Tracker GPS, registre d'estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament paquets turístics i estades.

  • Repte SKITHON FGC

   Repte SKITHON FGC

   Registra el màxim de quilòmetres esquiats a qualsevols de les estacions del Grup FGC durant aquesta temporada (del 30/11/2018 fins al 15/04/2019).

   L'esquiador o surfer amb més quilòmetres sota els seus esquís o taula serà premiat amb un Forfet de Temporada de La Molina - Grup FGC vàlid per la temporada 19-20.

    

   A més, entre tots els participants en el repte, només pel fet d’haver enregistrat tracks a les nostres estacions, entraran automàticament al sorteig de 5 forfets de dia dobles per a la temporada 19-20.

    

   Com iniciar el teu repte?

   - Apunta't aquí 

   - Registra tots els teus dies d'esquí amb el Tracker GPS

   - Finalitzat aquest període, el guanyador s'anunciarà pels canals convencionals d'Skitude, email, Facebook i Twitter.

 • Endinsa't en el mapa interactiu de Port Ainé!

  Skitude incorpora per aquesta nova temporada els mapes en 3D per a què trobis de la manera més interactiva tot el que necessites de cada estació. Descarrega't l'app de Port Ainé!

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.