973 627 607
Informació: 973 627 607
Assistència a pistes: 973 627 604
Oficines Centrals: 973 621 199

Reserves per a grups 

Grups, escoles i empreses

 • Escoles i instituts

  Els grups d'escolars són la gran especialitat d'Espot i Port Ainé. Ambdues estacions familiars són tranquil•les i perfectes per a les escapades organitzades per escoles i instituts.


  Espot i Port Ainé configuren una molt especial oferta per a tots aquells centres educatius: tots dos destins compten amb un programa que es pot complementar amb activitats didàctiques relacionades amb el patrimoni cultural, gastronòmic, artesanal i industrial de la comarca, que us oferiran les agències homologades de Pallars i els seu equip de professionals.

  El Pallars Sobirà i la seva important oferta d'esports d'aventura i zones naturals protegides (Parc Natural de l'Alt Pirineu i Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici) també són una bona opció per als viatges de final de curs i crèdits de síntesi d'escoles i instituts.

  Per a informació i reserves de forfets contacta amb:
  973 621 199

  [email protected]

   

  Per facilitar la teva visita amb diferents serveis (paquet de serveis), contacta amb les agències homologades al Pallars

 • Empreses

  Un marc perfecte per desconnectar de l'entorn urbà.


  L'Hotel Port Ainé 2000*** ofereix l'ambient i les instal·lacions ideals perquè els grups d'empresa s'inspirin i assoleixin els objectius proposats entre els seus participants.


  Amb els nostres equipaments, les empreses desenvoluparan les seves reunions de treball, seminaris i convencions amb les mateixes garanties que ofereix la ciutat, però en un marc perfecte per a la concentració.


  Els participants gaudiran a més de la possibilitat de realitzar diverses activitats, garantint que en els moments de descans i oci viuran experiències singulars a la natura.

 • Grups

  En un paratge únic, en plena natura, esplèndid marc natural que brinda el Parc Natural de l'Alt Pirineu, a la comarca del Pallars Sobirà, qualsevol grup pot gaudir de tranquil·litat i llibertat al mateix temps que té la possibilitat de realitzar diverses activitats.

   

  Port Ainé és una estació que ofereix tots els serveis a peu de pistes i això la converteix en una estació idònia per a fer escapades amb grup, a la neu. La immillorable qualitat de neu pols des del desembre fins a l'abril; per a molts, fa que Port Ainé estigui  considerada una de les estacions  d'esquí amb la millor neu del Pirineu.

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.