973 627 607
Informació: 973 627 607
Assistència a pistes: 973 627 604
Oficines Centrals: 973 621 199

Actualitat 

Notícies

Port Ainé presenta amb entusiasme les Novetats per a la Temporada d'Hivern 2023-2024

Data de la notícia: 20-11-2023
Compartir aquest esdeveniments
Tags: FGC Turisme, Notícies, Temporada, Hivern, 23-24, Port Ainé, Mirador Panoràmic

Port Ainé, 17 de novembre de 2023 – Port Ainé està emocionat de compartir les emocionants novetats que marcaran la pròxima temporada d'hivern. Amb l'objectiu de millorar l'experiència dels visitants, l'estació ha preparat una sèrie de millores que prometen enriquir les aventures hivernals dels amants de la neu.

  • Nou Mirador Panoràmic Cota 2000 "El Balconet de Port Ainé": Una nova atracció espera als visitants amb el mirador panoràmic "El Balconet de Port Ainé" a cota 2000. Aquesta plataforma oferirà vistes espectaculars de la majestuosa serralada i de l'estació, proporcionant un lloc únic per capturar la bellesa del paisatge.

 

  •  Noves Taquilles de Guarda-Esquís amb Combinació Electrònica: Amb l'objectiu de proporcionar una opció més segura i pràctica per emmagatzemar equips d'esquí, s'han instal·lat noves taquilles de guarda-esquís amb combinació electrònica. Aquesta innovació ofereix als esquiadors tranquil·litat mentre gaudeixen de les instal·lacions.

 

  •  Nous Mòduls Freestyle i Nova Senyalització a l'Snowpark: Per als amants de les acrobàcies i el freestyle, Port Ainé ha introduït nous mòduls i ha millorat la senyalització a l'Snowpark. Aquestes millores proporcionaran un espai més emocionant i segur per als riders que busquen l'adrenalina de les pistes freestyle.

 

  • Nova Màquina d'Autovenda a Cota 2000 i Pantalla a Rialp: Amb l'objectiu de facilitar les compres, s'ha adquirit una nova màquina d'autovenda a cota 2000. A més, es col·locarà una pantalla a Rialp per facilitar la compra en línia als usuaris, assegurant una experiència de compra eficient i còmoda.
Port Ainé presenta amb entusiasme les Novetats per a la Temporada d'Hivern 2023-2024
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.