973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Coneixes els descomptes i avantatges del teu forfet de temporada?

Data de la notícia: 04-04-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: skipallars, espot, port aine

La temporada d'esquí arriba al seu final però això no vol dir deixar de gaudir de les estacions d'Espot i Port Ainé!

Tens un forfet de temporada? Llavors tens un munt de descomptes i avantatges que podràs utilitzar durant aquesta temporada 17-18. 

 

Cremalleres de Vall de Núria i Montserrat gratuïts fins al dia 1 de novembre de 2018; 50% de descompte per la compra d'un forfet diari a La Molina, Espot o Port Ainé per aquesta temporada hivernal. També podràs gaudir d'un munt de descomptes en restauració, allotjaments, activitats i compra i lloguer de material.

Podràs gaudir de productes rebaixats al 10% a les Cafeteries i restaurants de les estacions. També descomptes del 5 al 15% en establiments locals com, Tros de sort, Floc de Neu (Rialp), Restaurant grill l’Avet de Sant Maurici (Espot), Cafeteria Bolera La Vall (Rialp), Assua viatges (Rialp). Descomptes d’entre el 10 i el 30% en activitats ofertes per Escola d’esquí Cims del Pallars - Rialp, Cims Aventura (Rialp), Cims Aventura (Rialp), Rafting Llavorsí, Alta ruta aventura, Jardí de neu Espot o Port Ainé(guarderia), Play sports, Roc Roi (Llavorsí). A més a més emporta’t importants descomptes en allotjaments de la zona com ara l’Hostal Vall d’Àneu (Esterri d’Àneu), o l’Hotel Saurat (Espot). Finalment poràs llogar material rebaixat de preu a Floc de Neu (Rialp), Lloguer i reparació Port Ainé i Saorte sports.

Consulta el PDF adjunt amb tots els detalls i aprofita al màxim tots els avantatges!

Coneixes els descomptes i avantatges del teu forfet de temporada?
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.