+ 34 973 627 607
Information: + 34 973 627 607
Track assistance: + 34 973 627 604
Central Offices: + 34 973 621 199

 

Offers and promotions

Vine a gaudir de les millors activitats d'aventura i allotja't!

Estades Combinades Alberg Les Estades amb activitats

El Pallars guarda un munt d'activitats increïbles per als amants de la natura i l'aventura! Un passeig en 4x4 fins al preciós Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o una baixada de ràfting?

L'Alberg les Estades és una opció perfecta, ja que es troba en una inigualable ubicació entre Sort i Rialp, on poder realitzar un munt d'activitats d'aventura. Així mateix, compta amb unes instal·lacions de gran comfort (piscina, zona de jocs, sala infantil, restaurant...) a un preu molt asequible! 

 

Disposeu dels següents paquets:

  • Estada Alberg Les Estades + Sortida en 4x4: Aquest paquet inclou allotjament a l’Alberg Les Estades en règim escollit, més sortida en 4x4 al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el dia es podrà escollir durant l'estada (un cop per estada i persona). Mínim de 2 nits.

 

  • Alberg les Estades + ràfting: Aquest paquet inclou allotjament a l’Alberg Les Estades, en règim escollit, més baixada ràfting de 14 quilòmetres, activitat apta per a infants a partir dels 12 anys, sempre que les condicions siguin òptimes. El dia es podrà escollir durant l'estada (un cop per estada i persona). Mínim de 2 nits.

 

Condicions:

  • Tots els preus "des de" són en base de persona.
  • Preu variable segons el tipus de règim de pensió escollit.
  • Combined Stay with 4x4 Alberg les Estades from
    62,40 €
  • Combined Stay with Rafting Alberg les Estades from
    89,55 €
FGCOTHER FGC TURISME WEBSITES
Book in Port Ainé
Top
x
My booking
Enter your booking number and your email to check your reservation, to cancel it or change it.