973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Gossos, Benvinguts a Port Ainé!

Port Ainé Petfriendly 
 • Port Ainé en família

  A Port Ainé s'hi ofereix un espai on tant vosaltres com les vostres mascotes podreu passar uns dies de vacances, gràcies a les seves zones habilitades per a ells.

  En plena natura

  Passeu-vos-ho bé a Port Ainé gaudint de diverses activitats. Podreu fer senderisme i visites guiades pel Parc Natural en companyia d'ells i realitzar altres activitats lúdiques deixant la vostra mascota en bones mans.

  Allotjeu-vos amb el vostre gos

  Dormir lluny del vostre amic? A l'Hotel Port Ainé 2000*** us podreu allotjar en habitacions adaptades per no estar ni un sol moment allunyats d'ell.

  Condicions de l'Hotel Port Ainé 2000

  Veure totes les condicions
  Normes generals bàsiques de l'Hotel Port Ainé 2000
  És necessari comunicar, durant la reserva, que es viatja amb un animal. És necessari signar el document d'acceptació de les condicions. Només s'accepten gossos. Només s'accepta un gos per habitació. S'aplicarà una tarifa de 12€/nit en concepte de neteja de l'habitació.
  Responsabilitats del propietari a l'hotel
  El propietari és responsable del comportament de l'animal i dels danys per ell causats, l'import dels desperfectes es carregarà a la factura. El propietari és responsable de l'higiene del animal. La mascota no pot entrar a les dutxes, pujar als llits o entrar en zones no permeses.
  Zones especials per a gossos
  En el cas de necessitar sortir sense l'animal, aquest mai podrà quedar-se sol a la habitació. Així mateix, en el cas que vulguin gaudir del servei de restauració dins l'hotel, hi ha a disposició dels clients casetes habilitades per deixar-hi la seva mascota.
 • Si us agrada la muntanya i l'aire lliure, i el vostre gos s'ho passa tan bé com vosaltres en aquest entorn, Port Ainé és perfecte per les vostres vacances d'estiu!

  Port Ainé és un paratge ideal pels amants del senderisme. En aquesta activitat podreu ser acompanyats per les vostres mascotes, fent sortides d’iniciació, així com batejos de senderisme per descobrir l'indret. Els amplis i verds espais l'oferiran la possibilitat de passejar lliurement pels camps, una experiència molt diferent al que normalment estan acostumats a la ciutat. 

   

  Consulteu aqui totes les condicions per allotjar-vos al hotel amb la vostra mascota.

 • Tu també pots viure l'experiència Port Ainé amb el teu gos!

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.