973 627 607
Informació: 973 627 607
Assistència a pistes: 973 627 604
Oficines Centrals: 973 621 199

No t'ho perdis! 

Ofertes i promocions

Forfet de temporada d'esquí de muntanya

Forfet Esquí de Muntanya FGC

Abonament de temporada d’Esquí de Muntanya vàlid a les estacions d’FGC amb tarifa única

 

Abonament de temporada d’Esquí de Muntanya vàlid a les estacions d’FGC. Tarifa única. Vàlid a partir del 30 de novembre de 2020 fins a final de temporada.

 

El forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC Turisme és un producte pensat en facilitar la pràctica d'aquesta disciplina dins els dominis esquiables de les estacions d'FGC i el seu entorn proper accessible des de l’estació.

 

El forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC permetrà l'accés diari il·limitat a un total de 10 circuits abalisats expressament d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina repartits entre les estacions. El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntadors de les estacions.

 

L'assegurança d'accidents no està inclosa en aquest producte. Recomanem la contractació d'una assegurança pròpia que cobreixi l'activitat d'esquí de muntanya com les que ofereix la FEEC amb les seves llicències federatives anuals o bé la FCEH amb la seva tarja Multirisc

 

El forfet de temporada d'esquí de muntanya d'FGC Turisme inclou també una àmplia selecció d'avantatges i promocions que podreu consultar al següent enllaç d’entre els que destaquen l’accés il·limitat tota la temporada al Tren Cremallera de la Vall de Núria.

 

Aquest producte serà vàlid a partir del 30/11/20 i fins a final de temporada. El punt d'entrega del forfet seran les oficines centrals de l'estació on vostè l'hagi adquirit.

 • Forfet Esquí de Muntanya FGC - Recollida LA MOLINA
  130 €
 • Forfet Esquí de Muntanya FGC - Recollida VALL DE NÚRIA
  130 €
 • Forfet Esquí de Muntanya FGC - Recollida ESPOT ESQUÍ
  130 €
 • Forfet Esquí de Muntanya FGC - Recollida PORT AINÉ
  130 €
 • Forfet Esquí de Muntanya FGC - Recollida VALLTER 2000
  130 €
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.