973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Èxit de l'Esquiades Snowfun a FiraReus

Data de la notícia: 13-11-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: esquiades snowfun, firareus, esquí, grupfgc

Els passats dies 11 i 12 de novembre firaReus va acollir la primera edició d’Esquiades SnowFun amb prop de 40 stands, entre els que es van trobar les estacions del GRUPFGC i més d’una vintena d’activitats programades, entre les quals va destacar l’innovador simulador d’esquí.

La gran afluència de públic i la valoració molt positiva per part dels expositors, la majoria del sector de la neu i de l’esquí, fan pensar en la més que assegurada continuïtat del certamen, que ha estat impulsat per l’agència Esquiades.com.

Segons declaracions del seu director, en Nacho Vallina, “amb l’èxit de l’edició d’enguany, “Esquiades SnowFun s’ha consolidat i convertit en punt de referència del turisme de muntanya i els esports blancs a l’Estat i al territori”".

Per la seva part, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha assenyalat l’heterogeneïtat del públic assistent «l'Esquiades SnowFun ha sabut trobar activitats  per a tots els públics i no només a les persones que ja són aficionades al món de la neu”.

Èxit de l'Esquiades Snowfun a FiraReus
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.