973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Hotel Port Ainé 2000 ***
L'hotel més alt del Pirineu i a peu de pistes!
Info & Reserves
Botiga online
Forfets, combinats, activitats i altres
Compra ara
  • Nova temporada d'esquí 2018-19
    Tarifes & Calendari Hivern 2018-19
  • El teu descans amb unes vistes inmillorables
    Hotel Port Ainé 2000 ***
  • Un lloc ple de diversió pels més petits!
    Parc Lúdic de Port Ainé
  • Escapades d'hivern accessibles al cor del Pallars
    Alberg Les Estades

Va a abandonar la web "LA MOLINA", si usted continua navegando, será redirigido a una web gestionada por BONUS SPORTS MARKETING SL. Si no le interesa abandonar la web "LA MOLINA", clique en Cancelar.

Redirigint...
Cancelar
No t'ho perdis
Ofertes & Packs
Filtrar per:
  • Usuari
  • Activitat
  • Preu
  • Si gaudeixes d'esperit aventurer, ets de Port Ainé!

Actualitat i esdeveniments
  • Freenight Port Ainé 2019
    04/04/19 - Esdeveniment
    Freenight Port Ainé 2019

    La festa dels riders locals de l'Snow Park de Port Ainé, una tarda acompanyada de música i moltes sorpreses més!

    Entrevista a Jordi Rulló, fotògraf d'acció i aventura
    11/03/19 - Blog
    Entrevista a Jordi Rulló, fotògraf d'acció i aventura

    Fotògraf, guia i professor d’esquí i snowboard, així és Jordi Rulló: "intento capturar l’acció dins d’històries que puguin inspirar i portin a l’espectador a considerar la relació de l’esportista amb la natura". 

  • Sortida de Fotografia Hivernal amb Jordi Rulló a Port Ainé
    23/03/19 - Esdeveniment
    Sortida de Fotografia Hivernal amb Jordi Rulló a Port Ainé

    Recollint el testimoni de l'edició de tardor a Vall de Núria; en Jordi Rulló, fotògraf professional i conegut instagramer @indiboix, ens ensenyarà els seus trucs per fer fotografies de paisatge hivernal impactants 

    Cuina de muntanya, música & cervesa amb San Miguel
    23/03/19 - Esdeveniment
    Cuina de muntanya, música & cervesa amb San Miguel

    Una experiència Après-Ski pels amants de la cervesa i els esports de neu

  • Tast de Caragols de la FECOLL
    16/03/19 - Esdeveniment
    Tast de Caragols de la FECOLL

    T'agrada gaudir de la neu i la bona gastronomia? El dissabte 16 de març pots tenir-ho tot a Port Ainé, amb gairebé 27 Kms de pistes esquiables i el Tast de Caragols de la FECOLL.

    Ara és l'hora de dir la vostra...i guanyar premis!
    11/03/19 - Notícies
    Ara és l'hora de dir la vostra...i guanyar premis!

    Has visitat les estacions de FGC aquest hivern? Creus que hi ha coses a millorar que t'agradaria comentar-nos? Doncs és el moment de fer-ho i emportar-te premis!

  • 07/03/19 - Notícies
    Vaga General de 8 de març de 2019 i eventuals afectacions al servei

    Sobre l'afectació de serveis a les instal·lacions i serveis a les explotacions turístiques de FGC - Turisme i Muntanya el proper dia 8 de març

    Arriben les activitats
    18/02/19 - Notícies
    Arriben les activitats "Caçant la Nevada", l'edició d'hivern de "Caçant Tempestes" de la mà de MeteoPirineus Catalans i l'ACNA

    Albert de Gràcia i la ACNA ens mostraran, en aquest cas a l'hivern, totes les curiositats sobre la neu, la formació del mantell nival i el seu estudi i els fenòmens meteorològics a l'alta muntanya hivernal

  • Celebra el Carnestoltes a les estacions del Pallars!
    14/02/19 - Notícies
    Celebra el Carnestoltes a les estacions del Pallars!

    Vindràs al Pallars per Carnestoltes? Participa al sorteig i guanya un forfet doble per esquiar a Espot o Port Ainé.

    Primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic
    11/02/19 - Notícies
    Primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic

    Del 18 al 22 de febrer se celebrarà al Pirineu de Lleida la primera edició de la Snow Race by Gos Àrtic, una cursa de múixing de 5 dies, que vol recuperar l’esperit de Pirena, la ruta blanca dels Pirineus. 

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.