973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

 

Ofertes i promocions

Vine a gaudir de les millors activitats d'aventura i allotja't!

Estades Combinades Alberg Les Estades amb activitats

El Pallars guarda un munt d'activitats increïbles per als amants de la natura i l'aventura! Un passeig en 4x4 fins al preciós Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o una baixada de ràfting?

L'Alberg les Estades és una opció perfecta, ja que es troba en una inigualable ubicació entre Sort i Rialp, on poder realitzar un munt d'activitats d'aventura. Així mateix, compta amb unes instal·lacions de gran comfort (piscina, zona de jocs, sala infantil, restaurant...) a un preu molt asequible! 

 

Disposeu dels següents paquets:

  • Estada Alberg Les Estades + Sortida en 4x4: Aquest paquet inclou allotjament a l’Alberg Les Estades en règim escollit, més sortida en 4x4 al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el dia es podrà escollir durant l'estada (un cop per estada i persona). Mínim de 2 nits.

 

  • Alberg les Estades + ràfting: Aquest paquet inclou allotjament a l’Alberg Les Estades, en règim escollit, més baixada ràfting de 14 quilòmetres, activitat apta per a infants a partir dels 12 anys, sempre que les condicions siguin òptimes. El dia es podrà escollir durant l'estada (un cop per estada i persona). Mínim de 2 nits.

 

Condicions:

  • Tots els preus "des de" són en base de persona.
  • Preu variable segons el tipus de règim de pensió escollit.
  • Estada combinada Alberg les Estades i 4x4 des de
    62,40 €
  • Estada combinada Alberg les Estades i Ràfting des de
    89,55 €
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.