973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Reserves per a grups 

Empreses, escoles i instituts i grups

 • No t'ho perdis!

  Empreses
  Un marc perfecte per desconnectar de l'entorn urbà: pau i tranquil·litat per a reflexions de treball.

  L’Hotel Port Ainé 2000*** ofereix l'ambient i les instal·lacions ideals perquè els grups d'empresa s'inspirin i assoleixin uns vincles entre els seus participants.

  Amb els nostres equipaments, les empreses desenvoluparan les seves reunions de treball, seminaris i convencions amb les mateixes garanties que ofereix la ciutat, però en un marc perfecte per a la concentració.

  Els participants gaudiran a més de la possibilitat de realitzar diverses activitats, tant a l'hivern com a l'estiu, garantint que els moments de descans i oci viuran experiències singulars a la natura.

  Consulta’ns a [email protected]

   

  Escoles i instituts
  Els grups d'escolars són la gran especialitat d'Espot i Port Ainé. Ambdues estacions familiars són tranquil•les i perfectes per a les escapades organitzades per escoles i instituts.

  Espot i Port Ainé configuren una molt especial oferta per a tots aquells centres educatius: tots dos destins compten amb un programa que es pot complementar amb activitats didàctiques relacionades amb el patrimoni cultural, gastronòmic, artesanal i industrial de la comarca.

  El Pallars Sobirà i la seva important oferta d'esports d'aventura i zones naturals protegides (Parc Natural de l'Alt Pirineu i Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici) també són una bona opció per als viatges de final de curs i crèdits de síntesi d'escoles i instituts.

  Per a més informació, truca al 93 204 10 41 o envia un correu electrònic a [email protected].

   

  Grups
  En un paratge únic, en plena natura, on es pot gaudir de tranquil·litat i llibertat. Els grups gaudiran a més de la possibilitat de realitzar diverses activitats, tant a l'hivern com a l'estiu, garantint que els moments de descans i oci viuran experiències singulars a la natura.

  Per a més informació, truca al 93 204 10 41 o envia un correu electrònic a [email protected].

  Els grups grans poden contactar amb Port Ainé a través del telèfon
  932 041 041
  o al correu
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.