973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Descobreix Port Ainé 

App de Port Ainé

 • Port Ainé ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a l'estació, tant a l’hivern com a l’estiu.

   

  Les apps de les estacions d’esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal•lacions estan obertes i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Port Ainé, etc.

  • INFORMACIÓ

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de Port Ainé (previsió del temps) així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l’estiu.

  • XARXES I 2.0

   Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Port Ainé per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Espot: Tracker GPS, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir nombrosos premis!

  • GEOLOCALITZACIÓ

   Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Port Ainé (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions, ofertes actives i dades de contacte.

  • OFERTES EXCLUSIVES

   Compra i reserva directament paquets turístics i estades.

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.