973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

FGC augmenta un 36% les inversions previstes a les estacions de muntanya del Pallars

Data de la notícia: 29-05-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: espot, port ainé, pallars, skipallars, inversions, comissió assessora, estiu 2017

La Comissió Assessora del Pallars ha fet balanç de la temporada d’hivern i ha analitzat els objectius estratègics de cara als propers mesos d’estiu

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha presidit aquest dijous dia 25 la Comissió Assessora del Pallars per fer seguiment dels objectius fixats a les estacions del Pallars així com consensuar amb els membres de la comissió les estratègies a seguir de cara als propers mesos.

Pel que fa al Pla Estratègic a seguir durant l’any 2017, les inversions previstes a Espot i Port Ainé sumen un total de 2.330.000€, el que suposa un increment del 36% respecte a la inversió de l’any 2016, destinada principalment a remuntadors, edificis, energia i instal·lacions, màquines trepitjaneus, pistes i producció de neu, entre d’altres.

A aquestes actuacions cal afegir les previsions d’inversió al Pallars en l’àmbit de la línia de tren Lleida-La Pobla d’FGC. L’any 2017 es destinaran 115.000€ en edificis i estacions, 85.000€ en talussos i vessants, 10.000€ en túnels i 100.000 € en actuacions en via.

Pel que fa a la carretera d’accés a Port Ainé, hi ha prevista una inversió de 400.000€ en tasques de manteniment i estabilització de talusos. D’aquesta manera, Ferrocarrils té previst invertir l’any 2017 en el Pallars, tant en l’ambit de Turisme i Muntanya com de la línia de tren de Lleida-La Pobla, més de 3.000.000 d’euros.

Ferrocarrils ha dedicat una part de la comissió a presentar les novetats en els sistemes de venda i accés a les estacions amb un clar impuls per la comercialització a través dels sistemes d’e-commerce. Concretament, a les estacions del Pallars aquesta temporada s’han arribat a triplicar en el cas d’Espot, i a duplicar en el cas de Port Ainé, les operacions de venda de forfets, lloguers i activitats, sobre la plataforma on-line, respecte de la temporada anterior. Aquesta aposta clara per la comercialització directa, mitjançant plataformes online, també porta a adaptar els sistemes de venda i control d’accés a les estacions, per facilitar l’ús dels clients. En aquesta línia s’està treballant per a la implantació, la propera temporada 18-19, d’un sistema de “mans lliures” a totes les estacions del grup. Aquesta tecnologia suposarà la utilització d’un forfet sobre targeta xip, el que millorarà les condicions d’ús dels clients, que podran comprar on-line el seu forfet i accedir directament a pistes sense passar per les taquilles, a l’hora que es reduirà també el temps d’accés als remuntadors, ja que el control d’accés passarà a ser automàtic. Per complementar les actuacions, també s’instal·laran màquines automàtiques que expendran aquest tipus de forfets, per aquells casos que el client no disposava inicialment de la targeta xip, el que evitarà de nou, haver de passar per taquilles.

La reunió ha servit per fer balanç dels resultats de la temporada d’hivern 2016/17 a les estacions del Pallars. Els visitants han augmentat un 3,32% respecte a la temporada anterior. Les condicions meteorològiques favorables per a la producció de neu artificial a principis de temporada i les posteriors nevades han permès tenir les estacions en bones condicions des de l’inici de temporada i pràcticament amb el 100% del domini esquiable obert fins a Setmana Santa, convertint-se en la millor de les darreres sis temporades.

 

FGC augmenta un 36% les inversions previstes a les estacions de muntanya del Pallars
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.