973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El Tren dels Llacs Panoràmic, les millors vistes sobre raïls

Data de la notícia: 28-06-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Tren dels Llacs, Grup FGC

Un any més, el Tren dels Llacs Panoràmic circularà durant els mesos de més calor: el 23 i 30 de juny, el 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d’agost. Es tracta d’una interessant proposta per a l’estiu, dirigida a les famílies i grups d’amics que vulguin descobrir de ben a prop el territori català d’una forma diferent i original.

Durant el trajecte, els usuaris viatjaran amb el màxim confort amb les noves unitats a la línia Lleida-La Pobla, estrenades fa dues temporades. El seu disseny interior és obert i diàfan, gràcies a les grans dimensiones de les finestres, les quals brinden unes vistes espectaculars de l’entorn que voreja tot el trajecte.


Amb el sistema de climatització, els usuaris poden gaudir del paisatge i tot el que ofereix el territori durant l’estiu. A més, compten amb servei d’informació al viatger amb equips de megafonia, intèrfons i endolls a l’interior per carregar qualsevol aparell electrònic. Els trens estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i disposen d’espais per col·locar cotxets de nadons, bicicletes i cadires.

El Tren dels Llacs Panoràmic, les millors vistes sobre raïls
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.