973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

 

Esdeveniments

14
Set

10a Edició de la Rialp Matxicots

Del 14/09/19 al 15/09/19
Ubicació: Rialp
Google Calendar Outlook Calendar
Compartir aquest esdeveniments

Una edició per consolidar una de les curses referents del trail running nacional, amb l’objectiu de fer gaudir de les nostres muntanyes, valls i la gent dels nostres pobles. A les quatre modalitats de l’edició passada, aquest any recuperem una antiga distancia, la Marató, per fer viure el trail running amb tots els sentits.

Aquesta nova edició tindrà lloc a Rialp el cap de setmana del 14 i 15 de setembre de 2019.

La prova reina será de nou la Combinada, una cursa de dues etapes composta per les proves Trail (dissabte) i Mitja (diumenge), amb alguna novetat que la porten fins als 83 km i 6.500 m de desnivell positiu. La Trail serà qui afegeixi aquestes novetats, arribant als 60 km i més de 5.000 m. de desnivell positiu, una autèntica prova de trail running alpí. Dissabte es completarà amb la recuperada i redissenyada Marató, amb un total de 44 km i 4.000 m. de desnivell positiu. Per diumenge, la Mitja de 23 km i 1.500 m. positius que vam estrenar l’edició passada, i la Caminada d’11 km, modalitat no competitiva, i que estrenarà recorregut i amb la gran novetat que sortirà de la població de Roní per arribar a Rialp, epicentre de la Rialp Matxicots.

Cinc modalitats cercant de nou somnis i reptes, donant a conèixer territoris i paisatges per descobrir l’essència de la nostra terra.

Com a garantia per a tots els i les participants d’aquest esdeveniment, comptem amb l’experiència de les edicions anteriors, un magnífic paratge hospitalari que, juntament amb les millors condicions possibles dels senders, esperem que passeu un cap de setmana inoblidable amb tots nosaltres. La Rialp Matxicots està formada per un gran grup de voluntaris que donen forma a un fort equip organitzatiu i donen suport a aquest esdeveniment amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Rialp i altres entitats públiques i privades.

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.