973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

 

Esdeveniments

15
Set

9ª Edició de la Rialp Matxicots

Del 15/09/18 al 16/09/18
Compartir aquest esdeveniments

Una edició per consolidar una de les curses referents del trail running nacional, amb l’objectiu de fer gaudir de les nostres muntanyes, valls i la gent dels nostres pobles.. A les quatre modalitats de l’edició passada, aquest any recuperem una antiga distancia, la Marató, per fer viure el trail running amb tots els sentits.

Aquesta nova edició tindrà lloc a Rialp el cap de setmana del 15 i 16 de setembre 2018.

 

La prova reina será de nou la Combinada, una cursa de dues etapes composta per les proves Trail (dissabte) i Mitja (diumenge), amb alguna novetat que la porten fins als 83 km i 6.500 m de desnivell positiu. La Trail serà qui afegeixi aquestes novetats, arribant als 60 km i més de 5.000 m. de desnivell positiu, una autèntica prova de trail running alpí. Dissabte es completarà amb la recuperada i redissenyada Marató, amb un total de 44 km i 4.000 m. de desnivell positiu. Per diumenge, la Mitja de 23 km i 1.500 m. positius que vam estrenar l’edició passada, i la Caminada d’11 km, modalitat no competitiva, i que estrenarà recorregut i amb la gran novetat que sortirà de la població de Roní per arribar a Rialp, epicentre de la Rialp Matxicots.

Cinc modalitats cercant de nou somnis i reptes, donant a conèixer territoris i paisatges per descobrir l’essència de la nostra terra.

Com a garantia per a tots els i les participants d’aquest esdeveniment, comptem amb l’experiència de les edicions anteriors, un magnífic paratge hospitalari que, juntament amb les millors condicions possibles dels senders, esperem que passeu un cap de setmana inoblidable amb tots nosaltres. La Rialp Matxicots està formada per un gran grup de voluntaris que donen forma a un fort equip organitzatiu i donen suport a aquest esdeveniment amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Rialp i altres entitats públiques i privades.

 

Inscripcions: 

RialpMatxicots Trail 60 km

RialpMatxicots Marató 44 km

RialpMatxicots Mitja 23 km

RialpMatxicots Combinada 83 km

RialpMatxicots Caminada 11 km

 

El període d’obertura d’inscripcions serà de l’ 1 de març al 31 d’agost 2018.

Les inscripcions seran obligatòries per a la participació, es faran en línia i tindran descomptes especials totes les que es facin per avançat, com podeu veure a continuació:

Del 1 de març al 30 de juny 2018:            A partir de l’1 de juliol i fins el 31 d’agost 2018:

-Trail Matxicots: 55€                                        -Trail Matxicots:65€

-Marató Matxicots: 45€                                   -Marató Matxicots:55

-Mitja Matxicots: 25€                                      -Mitja Matxicots:32€

-Combinada Matxicots: 60€                             -Combinada Matxicots: 75€

-Caminada Matxicots: 20€                               -Caminada Matxicots: 20€

 

Els preus inclouen: samarreta de la cursa, bossa de corredor, regal de finisher, xip cronometratge, avituallaments, avituallament d’arribada, dinar corredors diumenge, servei mèdic i de seguretat, assegurança de responsabilitat civil. Transport a la sortida a Roní en la modalitat Caminada.

Els reglaments de participació i el formulari d’inscripció en línia, així com tota la informació de la cursa, es troba a la pàgina web de la cursa www.rialpmatxicots.cat.

L’assegurança d’accidents serà obligatòria per als que no tinguin la cobertura d’accidents específica de competició de la targeta de la FEDME, FEEC, RFEA i ITRA.

Cost addicional per als no federats: suplement de 10 € per l’assegurança (5€ en el cas de la Caminada).

MODALITAT PER PARELLES: En la modalitat Combinada, es pot participar per parelles: homes, dones i mixtes.. La inscripció se realitzarà de manera individual i s’haurà d’enviar un correu electrònic a [email protected] indicant la participació en aquesta categoría adjuntant el nom d’ambdos participant (consultar reglament).

ANULACIÓ D’INSCRIPCIÓ: De l’1 de març al 31 d’agost es retornarà el 75 %. A partir de l’1 de setembre no es retornarà cap inscripció.

CANVI DE MODALITAT: De l’1 de març al 31 d’agost per canviar de modalitat, en cas de que hi hagi places disponibles, s’haurà d’anular la inscripció , de la que es retornarà el 75 % i s’haurà de fer una nova inscripció a la modalitat desitjada. A partir de l’1 de setembre no es permetrà cap canvi de modalitat.

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.