973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Coneix-nos 

Corporatiu

 • Història de Port Ainé

  L'Estació de Port Ainé, que es va inaugurar, la temporada 86-87, per culpa de les inclemències meteorològiques  no es va inagurar fins el cap de setmana del 10-11 de gener del 1987, està situada a l'àrea d'influència del municipi de Rialp, al massís de l'Orri i en l'esplèndid marc natural que brinda la comarca del Pallars Sobirà, al Pirineu de Lleida.


  Compta amb una situació privilegiada: Es troba sota el Pic de l'Orri (2.440m), amb el 95% de les pistes orientades a la cara nord, fet que li permet gaudir d'un microclima favorable, escpecialment en èpoques en què neva poc. Amb tot, disposa d'una immillorable qualitat de neu pols, des del mes de desembre fins a l'abril.


  L'estació compta amb uns 30 km de pistes i 800 metres de desnivell, aptes per a tots els nivells i tipus d'esquiadors o snowboarders. Totes les pistes estan dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu i destaquen per la seva integració en un paisatge de muntanya i per les seves meravelloses vistes cap a tot el Pirineu.


  Port Ainé destaca sobretot per ser una estació dirigida al públic familiar i a aquelles persones que s'inicien en el món de l'esquí i l'snowboard. El Telecadira de 6 places desembragable JET - CIM culmina a la cota màxima de l'estació; el Pic de l'Orri; permet als esquiadors gaudir, entre moltes altres, de la pista verda Bellavista; un recorregut senzill de més de 3 quilòmetres de llarg que dóna la volta a tot el perímetre de l'estació i permet a qualsevol tipus d'esquiador, del nivell que sigui, gaudir del paisatge i de les millors zones d'esquí de l'estació.


  Port Ainé, a més, compta amb un Snowpark, un dels pioners del Pirineu i que durant molts anys ha estat a l'avantguarda de les noves tendències de l'estil lliure. Compta amb remuntador propi i diversos mòduls i línies per a la iniciació, l'evolució i el perfeccionament de la tècnica dels practicants.


  Pel que fa referència als serveis que ofereix Port Ainé, destaca l'Hotel Port-Ainé 2000, que és el més alt dels Pirineus. Alhora, disposa d'una botiga de productes de primera necessitat, lloguer de material, escoles d'esquí, terrassa-solàrium amb cafeteria, centre d'activitats a la neu, parc lúdic, restaurant panoràmic,...


  Port Ainé és, en definitiva, un centre d'esquí dirigit a tot tipus d'esquiadors.

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.