973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Tornen els reptes a les App d'FGC amb molts premis

Data de la notícia: 30-01-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Reptes, skitude, app, premis

Participa a través de les App de les estacions als diferents reptes que t'hem preparat! Registra el màxim de quilòmetres esquiats a una estació o completa el circuit d'Espot amb el menor temps i podràs guanyar premis

 

El Grup FGC organitza dos grans reptes per tots els usuaris de les estacions amb molts premis. Per tal d'aconseguir-los, només has de tenir un compte de My Skitude (la App de les nostres estacions) i utilitzar-lo com t'indiquem a cada un dels desafiaments. 

 

Skithon de Catalunya

Avui en dia estan de moda les maratons, però i els skithons? Registra el màxim nombre de quilòmetres possibles esquiats a qualsevol de les estacions del Grup FGC durant la temporada 16-17. L'esquiador o surfer amb més quilòmetres sota els seus esquís o taula serà premiat amb un forfet de temporada 'La Molina + Grup FGC' vàlid per tota la temporada 17-18!

 

 

Quilòmetre Vertical - Hivern

Completa la ruta que et proposem a Espot en el menor temps possible. Al costat del remuntador surt aquest circuit d’Espot que passa en gran part per la part dreta de l’estació fins arribar molt a prop de la Pala d’Eixe. També serveix com a circuit de competició.

Per a registrar la teva ruta utilitza l'app d'Espot per a llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge. Només has de fer la ruta en el menor temps possible i un cop arribis al final, llegeix el QR del cartell del final de ruta i se't registrarà la marca. El teu temps es publicarà al web www.espotesqui.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer. En cas que vulguis millorar el teu temps podràs registrar la ruta tantes vegades com desitgis.

Pots guanyar un cap de setmana a l’hotel Port Ainé 2000 vàlid per la temporada 2017-18 per al primer classificat en categoria homes i el mateix per al primer classificat en categoria dones i un val de descompte pel guanyador de cada categoría per un valor de 30€, gentilesa de Saorte.

 

A què esperes per participar en els reptes que organitza el Grup FGC? Entra a My Skitude o crea un perfil en l'aplicació i podràs guanyar molts premis! 

Tornen els reptes a les App d'FGC amb molts premis
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.