973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Finalitzen els reptes de les apps del Grup FGC; l'Skithon i el KM Vertical de Skimo a Espot

Data de la notícia: 20-04-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: apps, reptes, skithon, km vertical espot

Després d'una llarga temporada, anunciem els guanyadors dels reptes Skithon de FGC i el KM vertical de skimo a Espot; conduïts a través de les apps de les estacions d'esquí del Grup FGC

La temporada 2016-2017 ha estat una de les més llargues i històrica en quant a neu dels darrers anys. Amb això, l'ús de les aplicacions mòbils de FGC així com la participació en els reptes - jocs que us proposàvem ha augmentat sensiblement respecte a anys anteriors. Enguany, celebràvem la segona edició del Repte Skithon i del KV d'esquí de muntanya a Espot.

 

El Repte Skithon consisteix en registrar amb el tracker de qualsevol de les aplicacions mòbils de skitude les nostres esquiades a les pistes de FGC i competir per tenir la xifra més alta de distància registrada durant la temporada. El premi era un forfet de temporada per a les estacions del Grup FGC per a la propera temporada 17-18 i es sortejaven 5 forfets de dia doble entre els més de 400 participants. 

 

El guanyador ha estat en @DomingoBDN amb la xifra de 1.192km registrats en 44 dies d'esquí; el que suposa que ha esquiat gairebé 30km cada dia, tenim un bon skithonià a les estacions del grup FGC. La diferència sobre el segon classificat ha estat de vora 200km, així que parlem d'un líder indiscutible i mereixedor del premi sense cap dubte. En uns dies us donarem detalls de la seva gesta amb una petita entrevista.

 

Els guanyadors del sorteig entre els participants han estat els usuaris @jocasmi, @ferransoldevila, @martichu, @anaribeiro, @mtsecamps. L'enhorabona a tots i totes!

 

Però no només comptàvem amb aquest repte, a l'estació lleidatana d'Espot els més avesats a pujar en comptes de baixar es podien medir en la seva disciplina d'esquí de muntanya (coneguda popularment com "skimo") en el Repte Skimo KV Espot Esquí; un repte consistent en una cronoescalada vertical de més de 900 de desnivell positiu en un recorregut de més de 4km des de la base de l'estació d'esquí a 1500 al pla de Berradé i fins al capdamunt de la Pala, a vora 2500 metres d'altura. El guanyador absolut d'aquest repte ha estat l' Ivan Artigas, usuari que ha completat el recorregut en tan sols 48':26". En fèmines, @albins ha estat la millor dona amb 1h30'23". El premi pel guanyador absolut en aquest cas era 1 cap de setmana a l'Hotel Port Ainé i 1 val de descompte de 30€ en compres a la botiga d'esports Saorte de Sort, un referent al Pallars pel que fa a les botigues d'outdoor i material de muntanya, esquí i esports d'aventura.

 

 

Finalitzen els reptes de les apps del Grup FGC; l'Skithon i el KM Vertical de Skimo a Espot
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.