973 62 11 99 / 973 627 607
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El Tren dels Llacs es posa en funcionament aquest cap de setmana

Data de la notícia: 01-04-2016
Compartir aquest esdeveniments
Tags: FGC, tren dles llacs

Dissabte 2 d’abril entra en funcionament aquesta històrica línea ferroviària, que uneix Lleida i la Pobla de Segur.

Dissabte vinent, 2 d’abril, es posarà en marxa el Tren dels Llacs, el tren històric que circula entre Lleida i La Pobla de Segur. Enguany, i gràcies al cinquè cotxe que es va inaugurar la temporada passada, l’ocupació prevista és del 98% i l’objectiu és assolir els 7.134 visitants.
Aquest servei, que circularà fins al mes d’octubre, té sortida de Lleida a les 10.30h i arriba a La Pobla a les 12.30h. La tornada s’efectua a les 17.30h i arriba a la destinació, Lleida, a les 19.30h. Aquest any serà la vuitena temporada del Tren dels Llacs i es faran un total de 31 viatges.


Activitats i tarifes


Durant el trajecte, els passatgers podran gaudir d’un paisatge singular i múltiples possibilitats lúdiques i gastronòmiques al llarg de les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà.
Els visitants podran adquirir paquets turístics (visites guiades, tastos de productes locals...) vinculats als principals recursos turístics del territori. Un sistema còmode i peculiar de conèixer les terres de Lleida.
Els passatgers rebran un pack de benvinguda format per diferents productes gastronòmics del territori. A més, també gaudiran d’un grup d’animació durant el trajecte d’anada i a la tornada s’oferirà un tast de coca de recapte de Balaguer.
Les tarifes del Tren dels Llacs són de 30 € el bitllet d’adult i 16.50 € el bitllet infantil. També hi ha tarifes per a grups.
L’Associació per a la Reconstrucció i Posta en Servei de Material Ferroviari Històric (ARMF) és l’entitat encarregada de la prestació del servei i del manteniment del material mòbil històric emprat, cedit per la Fundación de los Ferrocarriles Españoles, que aporta un valor afegit a la línia.


A les 26 circulacions habituals s’hi sumaran les 5 circulacions compreses entre el 16 de juliol i el 13 d’agost, que tradicionalment es deixaven de fer per les altes temperatures de la zona. La incorporació de les noves unitats de la línia permetran fer el trajecte amb la màxima comoditat climatològica, amb uns vidres panoràmics que permetran visionar el paisatge en màximes condicions, i mantenint el tradicional pack de benvinguda, així com la resta d’elements que composen el viatge singular amb el Tren dels Llacs.

Altres webs de FGC
© Port Ainé 2015 / Atenció al client: 973 62 11 99 / 973 627 607
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Més informació
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.