973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

29
Des

RIALP Aprè Ski

29/12/16
Hora: 17h a 21h
Ubicació: Rialp
Compartir aquest esdeveniments

Vine a gaudir una jornada plena d'activitats a Rialp

El proper dijous 29 de desembre de 17 a 21 hores es duran a terme tot un recull d’activitats que sota la denominació de RIALP-AprèSki des de l’Ajuntament i amb la col·laboració d’empreses clubs i escoles d’esquí, oferirem a tot el nostre veïnat, amics i visitants.

Les activitats consisteixen en xerrades, tallers, mini parc lúdic infantil, exposició de material d’esquí antic a la planta baixa del Molí on s’hi podrà apreciar l’antiguitat de la maquinària de la mola. Les xerrades i tallers seran impartits de forma simultània o paral·lel.la per tècnics especialitzats que ens han volgut recolzar i ajudar de forma totalment desinteressada en l’organització d’una jornada lúdica en acabar d’esquiar o senzillament passar una tarda divertida a Rialp.

Escoles i clubs d’esquí disposaran al Salón de la plaça de Dalt de taulells per a poder exposar les seves activitats, tot plegat, pensem que és una bona iniciativa per a gaudir d’unes hores d’esbarjo amb temes relacions amb una de les activitats principals del municipi com és l’esquí.

Totes les activitats son gratuïtes.

Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.