973 62 11 99
Informació: 973 627 607
Hotel Port Ainé: 973 627 627
Reserves: 932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

L'1 de juliol s'inicia la temporada d'estiu a Port Ainé

Data de la notícia: 28-04-2017
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Temporada, inici, estiu, FGC, turisme, muntanya, Port Ainé, Espot, Pallars

Com cada any, Portainé recupera les esperades activitats d'estiu amb avantatjosos descomptes per les compres en línia.

L'estiu arriba a Port Ainé on, un cop més, es podrà gaudir del seu Parc Lúdic i d'aventura, a partir de 15 €. Obert de l'1 al 16 de juliol, els caps de setmana, i del 17 de juliol ininterrompudament fins al 3 de setembre; el parc oferirà les tan reeixides activitats de cada any: Parc d'aventura, tubbing, patinets TT, llits elàstics, mini cars TT, etc. Pel que fa a les tarifes, es mantindran respecte a la temporada passada amb un descompte d'un 10% per les compres en línia.

Prèviament, entre el 14 i el 18 de juny, se celebrarà el Campionat Nacional de Tir al Plat als voltants de l'Hotel Port Ainé 2000 ***.

Cal destacar també les dues rutes descobertes del parc natural, amb monitors titulats que guiaran i acompanyaran els visitants durant la realització de les activitats dels dies d'obertura del telecadira JET CIM: el 5 i el 13 d'agost.

A més, les vacances de tots els visitants de Pallars es podran veure completes gràcies al gran ventall d'esports d'aventura –com el ràfting, barranquisme, hidrospeed, les canoes de riu, hípica, etc.–, i el turisme gastronòmic i cultural local, com el Museu del Pastor.

L'1 de juliol s'inicia la temporada d'estiu a Port Ainé
Altres webs de FGC
Reservar a Port Ainé
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.